3 (oorbellen) op een rij

3 (oorbellen) op een rij

Bij het dragen van oorbellen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Het is jouw ear party. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Oorbellen geven je gezicht net een extra sprankeling. Je kan kiezen voor één gaatje maar ook voor een tweede en mogelijk een derde. En dat maakt het nou juist zo leuk. Je kunt de accessoires totaal aanpassen naar jouw smaak en stijl. Je kan oorbellen kiezen die mooi bij elkaar passen of juist in ieder gaatje een andere oorbel doen.

2e oorbel gaatje schieten

Een 2de gaatje laten schieten is de trend op dit moment. Zo kan je veel meer sieraden dragen. Je ziet het ook bij veel bekende mensen dat zij minimaal één extra gaatje hebben. Het kan natuurlijk ook een beetje spannend zijn, maar met de juiste verzorging komt het allemaal goed. Een tweede gaatje schieten doen wij precies hetzelfde als bij je eerste gaatje, met een soort pistool. Als eerst voelen we aan je oor of er nog geen kraakbeen zit. Als er kraakbeen is moet het namelijk gepierced worden, dit is bij ons niet mogelijk. Daarna ontsmetten we het oor en stippen met een stift de plek waar we schieten. Als jij het mooi vind en het gelijk zit aan beide kanten gaan we schieten. Je kan zelf kiezen welke oorbel je erin wil. In onze winkel hebben we genoeg keuze. 

Oorbellen inspiratie 3 gaatjes 

Naast het schieten van een 2de gaatje is het ook mogelijk om een derde gaatje te laten schieten. Wel verschilt het per persoon of dit geschoten kan worden of dat het gepierced moet worden. Dit komt omdat ieder oor verschillend is en het afhangt van hoeveel kraakbeen zit op het plekje waar u het 3de gaatje wilt plaatsen. Ook hier kunnen we gewoon even snel aan voelen. Bij het derde gaatje is de kans aanwezig dat het niet kan door het kraakbeen. Als er door kraakbeen met een pistooltje geschoten wordt kunnen er bloedingen in de oorschelp ontstaan en het kan niet goed genezen. 

Oorbellen 4 gaatjes

Ondanks dat het er ontzettend leuk uit ziet moet je hiervoor vaak toch echt naar een pierce shop gaan. Zij weten precies hoe je moet piercen en de methodes hierachter. Er zijn wel uitzonderingen waar het bij ons kan, maar dit is alleen als er geen kraakbeen op die plek zit. Bij 4 gaatjes zal er toch al snel een beetje kraakbeen meegenomen worden. Voor het 4e gaatje schieten mag u altijd bij ons binnen lopen maar als u naar een pierce shop gaat weet je zeker dat het mogelijk is. 

Oorbellen voor gaatjes

Wij hebben een grote collectie aan gouden en zilveren oorbellen om in een rij te plaatsen. Mocht u ergens iets specifieks gezien hebben neem dan vooral contact met ons op. Door onze samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij vaak bijna alle oorbellen voor je bestellen. Wij hebben oorbellen die mooi bij elkaar passen, zo kunt u een hele look shoppen. 

Als een gaatje net geschoten wordt doen we dit met een knopje. Zo kan er je oor het minste geïrriteerd worden bijvoorbeeld tijdens het slapen. Pas na 6 weken kunt u uw oorbellen wisselen naar de gewenste oorbel. Pas nog wel op, het gaatje is nog gevoelig. Het schieten van een gaatje maakt een wond. De wond blijft nog gevoelig. U kunt altijd langskomen in de winkel, wij helpen je graag bij het verwisselen van een sieraad. Ook kunnen we dan gelijk controleren of het goed geneest.


Laat een reactie achter

Let op! Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.