Bangle armband maat kiezen?

Hier leest u alle tips!

Welke maat bangle armband past bij u?

Een bangle armband is een minimalistisch doch zeer stijlvol sieraad. Deze armband behoudt te allen tijde zijn ronde cirkelvorm. De armband is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Wij verkopen bangle armbanden die zo om de pols geschoven kunnen worden, maar ook bangle armbanden met een slotje. Daarnaast is er de keuze uit verschillende metalen. Wenst u meer te weten te komen over onze collectie bangle armbanden? Bekijk dan het gehele assortiment!

Sommige dames vinden het kiezen van een passende bangle armband nog best moeilijk. Want welke maat past eigenlijk het beste bij u? In het onderstaande artikel vertellen we u alles wat u moet weten. We bespreken hoe het opmeten van uw eigen polsmaat in zijn werk gaat, en welke maat bangle armband hier nu eigenlijk bij past. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Eenvoudig uw polsmaat opmeten

Het opmeten van uw polsmaat is redelijk eenvoudig. Het enige dat u in principe nodig heeft is een meetlint. Wikkel het meetlint om, net onder de knobbel van uw pols. De centimeters die u nu kunt aflezen op het meetlint, is de polsmaat die u aan kunt houden. Voor vrouwen ligt de gemiddelde polsmaat tussen de 17 en 18 centimeter, terwijl dat bij mannen wel 20 á 21 centimeter is. Bij gebrek aan een meetlint, kunt u met behulp van een simpel trucje alsnog de polsmaat opmeten. Wikkel simpelweg een stukje papier om de pols, en zet met stift een teken op het punt waar het papier overlapt. Door vervolgens een liniaal langs het papier te leggen, heeft u in een handomdraai uw polsmaat opgemeten.

Bangle armbanden in verschillende maten

De prachtige bangle armbanden uit onze collectie zijn zeer divers. Ook kunt u als klant kiezen uit verschillende maten. Deze maten worden echter bepaald door de diameter, en komen dus niet overeen met de opgemeten polsmaat. Dit kan verwarrend zijn. Gelukkig zijn wij er om u meer inzicht te bieden. Onderstaand bespreken we de meest voorkomende maten onder de bangle armbanden:

  • Maat 56: Staat gelijk aan polsmaat 15-16 centimeter. Vooral geschikt voor kinderen.
  • Maat 60: Meest voorkomende maat. Geschikt voor polsmaat 17-18 centimeter. (ook wel bekend als Maat S)
  • Maat 62: Medium maat voor vrouwen. Polsmaat 18 á 19 centimeter.
  • Maat 64: Geschikt voor vrouwen met bredere pols: 19-20 centimeter.
  • Maat 68: Doorgaans een herenmaat. Passend voor polsomtrek van 20 tot 21 centimeter.

Durft u de gok toch niet te nemen? Dan bent u uiteraard vrij om langs te komen in onze winkel. Wij meten uw pols met liefde op, en u kunt bovendien verschillende bangle armbanden uitproberen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede aankoop waar u lang plezier van zult hebben.

Nieuwsgierig naar onze unieke collectie?

Bent u enthousiast geworden van onze elegante bangle armbanden? Dan bent u zeker niet de enige. Het is een geliefd sieraad van velen. Het is bovendien een juweeltje dat nooit uit de mode zal raken. Bent u ook geïnteresseerd in deze armband? Dan dient u absoluut onze gehele collectie te bekijken. Juwelier van der Kooij heeft namelijk veel te bieden. Bangle armbanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Breed, dun, opvallend of juist minimalistisch, de mogelijkheden zijn groots. Goud, zilver of bicolor? De keuze is aan u. Wij zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils te vinden is in onze veelzijdige collectie. Wenst u deze liever in het echt te bekijken? Dan nodigen wij u bij deze van harte uit om gezellig langs te komen in onze winkel.


Laat een reactie achter

Let op! Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.